Dipercayai

Microsoft Word

milaupv
115.14MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 25k - 50k
Versi 16.0.7301.1013 3 tahun yang lalu

Perihalan bagi Microsoft Word

Dinamakan antara "Aplikasi Terbaik Tahun 2015" oleh Google Play

Aplikasi Microsoft Word yang sebenar untuk telefon & tablet Android.

Microsoft Word for Android dihasilkan untuk kerja dalam perjalanan. Word mempunyai rupa, rasa dan kualiti Office yang biasa dengan pengalaman sentuhan intuitif yang direka untuk telefon & tablet Android. Sama ada untuk mencipta dokumen atau hanya perlu membaca dan mengedit dalam perjalanan, Word memberikan pengalaman produktiviti yang terbaik. Bekerja dengan yakin apabila tahu yang perubahan disimpan secara automatik dan pemformatan atau data tidak akan hilang apabila beralih peranti. Dokumen dalam awan boleh dicapai dengan mudah.

Aplikasi Microsoft Word percuma memberikan pengalaman teras untuk melihat, mencipta dan mengedit dokumen pada peranti berskrin ≤10.1 inci. Anda boleh menggunakan Word lengkap dengan langganan Office 365.

Pemasangan aplikasi tersebut menunjukkan anda bersetuju menerima terma dan syarat ini: http://aka.ms/eula.

MICROSOFT WORD YANG SEBENAR

Dapatkan aplikasi produktiviti yang terbaik pada telefon & tablet Android dengan Microsoft Word. Ia menggabungkan rupa, rasa dan kualiti Office yang biasa dengan pengalaman mesra sentuhan yang direka untuk Android.

• Office menawarkan keserasian fail dan kesetiaan tataletak yang berbeza. Dokumen kelihatan sama pada telefon & tablet Android.

• Opsyen navigasi dan menu yang biasa dalam reben membantu anda bermula dengan cepat.

• Ciri biasa yang anda ketahui dalam Word - Imej, carta, nota kaki, formula, jadual. Kesemuanya ada dalam aplikasi sentuhan pertama untuk memberikan pengalaman produktiviti terbaik pada telefon & tablet.

• Aplikasi perkataan ini direka untuk kegunaan sebelah tangan pada telefon, dengan kawalan di bahagian bawah skrin. Papan kekunci atau tetikus tidak diperlukan.

• Jimatkan masa dengan menggunakan salah satu templat untuk senarai tugas, kertas penyelidikan atau kemas kini keluarga.

HASILKAN KERJA TERBAIK – DI MANA JUA, PADA BILA-BILA MASA

Tingkatkan produktif di mana jua dengan aplikasi Word sentuhan pertama. Cipta, baca dan edit dalam perjalanan dengan capaian mudah kepada dokumen dalam awan.

• Cipta dokumen menggunakan Word. Mudah untuk memasukkan kotak teks, carta dan imej dengan sentuhan jari.

• Dokumen baru disimpan secara automatik dalam lokasi pilihan apabila anda mula menaip

• Alami pembacaan beraneka dengan Word. Pandangan atur semula sesuai dengan dokumen untuk dimuatkan dengan sempurna pada Telefon Android supaya anda boleh membaca gaya e-buku dengan leretan ringkas.

• Capai fail terbaru dari sebarang peranti untuk bermula segera dari tempat yang ditinggalkan.

• Dapatkan dokumen dengan satu klikan. Capai fail bila-bila perlu, dengan sokongan OneDrive, OneDrive for Business, SharePoint, Google Drive, Box, Dropbox.'

BEKERJA BERSAMA-SAMA

Bekerjasama membuat dokumen dan berkongsi idea terus dari telefon & tablet Android.

• Kongsikan dokumen dengan mudah menggunakan aplikasi Word dalam awan dengan hanya menghantar pautan/lampiran

• Bekerja dengan orang lain serentak. Anda boleh melihat dan memulihkan dokumen versi terdahulu, jadi tidak perlu bimbang akan kehilangan kerja

• Buat jejak perubahan, komen dan tandai dokumen agar semua orang tahu sebab pengeditan itu

Syarat-syarat:

• Versi OS: KitKat (4.4.X) ke atas

• 1 GB RAM ke atas

Daftar masuk dengan akaun percuma Microsoft untuk mencipta atau mengedit dokumen. Perlukan langganan Office 365 yang layak bagi menggunakan Office lengkap. Office 365 juga diperlukan untuk mencipta atau mengedit pada tablet berskrin >10.1 inci. Lihat office.com/information bagi senarai pelan yang layak.

Jika anda tiada langganan, Office 365 Home atau Office 365 Personal boleh dibeli dalam aplikasi ini di kebanyakan negara dan rantau. Dengan langganan Office 365, anda akan dapat Word, Excel dan PowerPoint lengkap pada tablet & telefon Android, iPad dan iPhone serta anda boleh memasang Word, Excel, PowerPoint, Outlook dan OneNote yang penuh pada PC/Mac.

</div> <div class="show-more-end">

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk Microsoft Word

4.31
26
5
13
4
10
3
2
2
0
1
1

Ulasan Stor pada Microsoft Word

Bahasa
Tiada ulasan tentang Microsoft Word, jadilah yang pertama!

Bendera Microsoft Word

trusted bendera
Berjalan dengan baik 3
needs licence bendera
Memerlukan lesen 1
fake bendera
Apl tiruan 2
virus bendera
Virus 0
milaupv avatar stor
milaupv Stor 457.7k 271.05M

APK maklumat tentang Microsoft Word

Versi APK 16.0.7301.1013
Keserasian Android 4.4+ (KitKat)


Muat turun Microsoft Word APK
Muat Turun